Blog

Review Walthera

Review Tweedaagse

De dagen met Mascha waren fantastisch al is dat wellicht een raar woord om in deze te gebruiken.  Ik zal het nader toelichten.  De sfeer was heel natuurlijk en ontspannen.  Er was een enorme flow waarin alles er mocht zijn en we samen aan het onderzoeken waren.  Het voelde alsof we konden instappen op een veld waar je met je verstand niet bij kan komen maar wel met vertrouwen en ook nieuwsgierigheid.  Want hoe zwaar het onderwerp ook kan lijken,  om er mee bezig te zijn en niet om de kern van de zaak heen te draaien geeft mij ook een gevoel van lichtheid.  Dit alles naast alle andere zwaardere gevoelens.  Door deze met lichtheid aan te vliegen is er ruimte en lucht om alles wat er is er te laten zijn.  De hele eigen stijl van Mascha die je geen stijl kan noemen want ze is het gewoon straalt al dit bovengenoemde uit en nodigde mij uit om open,  nieuwsgierig en vol vertrouwen het onderzoek aan te gaan.   Veel dank Mascha!”  Walthera Beelaerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij 100% moeder?

september 29, 2022