Check jouw authenticiteit & groei mogelijkheden

We zijn geneigd om te leven vanuit een automatische modus. Dan raken we het gevoel kwijt van wat we echt willen. Of we zien en voelen het niet eens meer wat we nou echt willen. Zeker wanneer jouw verleden je blijft beïnvloeden. De patronen die voor jou  normaal zijn, “omdat je nou eenmaal zo bent”. Maar die authentiek eigenlijk niet bij jou horen.

  • Hoe kun je nou ontdekken of iets bij jou hoort, of dat het beïnvloed wordt door je verleden?
  • Waar loop je tegen aan?
  • Waar is nog groei, waar je aan kunt en wilt werken?Stuur mij een mail naar maschavanreenen@gmail.com, dan stuur ik jou een korte vragenlijst die je in dit ID wheel kunt verwerken. Het kost je nog geen 5 minuten tijd!

Wat valt jou op nu je de vragen hebt verwerkt? Als je met mij wilt sparren, laat het mij weten. Ik maak een half uurtje voor je vrij.