Deep Dive Tweedaagse 1 op 1 training

 

Tweedaagse Deep Dive, de stappen van trauma naar vrijheid. 

Jezelf twee dagen onderdompelen in jouw identiteit, seksualiteit en authenticiteit. In twee dagen bewust worden van jouw (seksueel) trauma, onder ogen komen van de schade en ontdekken van de patronen die zijn ontstaan door die schade. Deze twee dagen is een cadeau aan jezelf.

We zijn geneigd om te leven vanuit een automatische modus. Dat houdt vaak in, druk zijn en door knallen. Dan raken we het gevoel met onszelf kwijt, wat willen we nu echt en wie we zijn.

Misschien herken je dit?
Je voelt je niet lekker in je vel maar je kunt je vinger er niet op leggen wat het precies is en waar het nou vandaan komt. Er blijft steeds iets knagen aan je. Diep van binnen weet je, dat iets wat je in jouw verleden hebt meegemaakt,  je blijft beïnvloeden. Maar omdat jouw patronen normaal voor je zijn geworden, weet je niet meer wat er nou eigenlijk echt bij jou hoort en wat komt uit de invloed van je verleden. Dit herken je en komt tot uiting bij verbinding met (zakelijke) relaties. 

De meeste gestelde vraag in mijn praktijk is: Wie ben ik nou eigenlijk?
Gevolgd door nog een hele rits aan andere vragen…

*Hoe weet ik nou of iets bij mij hoort, of dat het beïnvloed wordt door mijn verleden?
*Waarom loop ik steeds tegen hetzelfde aan in mijn relatie?
*Ik laat me van buiten anders zien dan dat ik van binnen voel, kan dat?
*Hoe authentiek ben ik eigenlijk?
*Hoe sta ik in contact met jezelf?
*Hoe sta ik in contact met een ander?
*Ik heb moeite om (seksueel) contact te maken met mijn partner
*Communiceren over grenzen en wensen hoe doe ik dat, wat zeg ik wel en wat zeg ik niet?

Ga je mee op de ontdekkingsreis? Je hoeft geen (duidelijk)  seksueel misbruik verleden te hebben om te mogen kijken naar jouw identiteit, authenticiteit en seksualiteit. Als er steeds vragen bij je opkomen, of behoeftes of je voelt je helemaal leeg op dit gebied  dan zijn deze dagen  een ontzettende eye-opener. Welke ‘bezetter’ uit het verleden heeft nog invloed op jouw leven nu?

Diverse opstellingen zullen vele inzichten geven. Maar ook gaan we kijken naar  jouw communicatie en  lichaamstaal  (wat wordt er niet gezegd, en wat zit er verborgen), oefeningen en mooie tools geven in deze twee dagen jou veel antwoorden. Deze tools en handige tips krijg je in een werkboek mee en zullen een ‘bijbel” zijn op hoe je jouw leven invult. Gericht op authenticiteit en identiteit.

Seksualiteit  (niet te verwarren met seks en intimiteit) is onze basis van onze identiteit .

Investering in jezelf €1295 ex btw (inclusief twee heerlijke lunches, overnachting met ontbijt)

Wil jij twee dagen, 1 op 1 met mij aan de slag?
Stuur mij een mail als je wilt afspreken of als je vragen hebt ; mascha@maschavanreenen.nl of maschavanreenen@gmail.com

 

Reviews Tweedaagse Deep Dive

Ik liep al een tijdje rond met het gevoel ‘er klopt iets niet’. Had alles te maken met mijn reactie op bepaalde gebeurtenissen. Ook in de omgang met andere mensen liep ik tegen issues aan. En toen ik merkte dat zelfs mijn kinderen hier de dupe van werden, dacht ik ‘tot hier en niet verder’. Na een zoektocht kwam ik uit bij seksueel misbruik dat ik heb meegemaakt. Ik wist echt wel dat dat gebeurd was, maar ik was er ook stellig van overtuigd dat ik dat 30 jaar na dato wel verwerkt had. Ik was toch ondertussen een volwassen vrouw?
Tot ik een blog tegenkwam, geschreven door Mascha. Ik werd enorm geraakt door wat zij schrijft over seksueel misbruik, de gevolgen daarvan in je hele leven. Dat verwerken iets heel anders is dan ‘er niet meer over praten’, dat je juist moet praten en dat als je dit niet doet, het altijd doorsijpelt in heel je leven en in alle relaties die je aangaat. Toen ik Mascha een tijdje had gevolgd op insta heb ik de stoute schoenen aangedaan en haar gemaild. Weet je hoe veel lef daarvoor nodig is? En vanaf het allereerste contact met Mascha voelde ik dat zij mij snapte. Eindelijk iemand. En niet alleen snappen, maar ook duidelijk kon maken welke invloed het misbruik heeft gehad op mijn leven. Waarom ik in bepaalde situaties altijd op die manier reageer, of waarom ik met sommige mensen echt niet overweg kan. In de tweedaagse coaching die ik gevolgd heb bij Mascha heb ik zoveel inzichten opgedaan, nieuwe dingen over mezelf geleerd en ben ik zoveel meer van mezelf gaan begrijpen. Door middel van stoelopstellingen ben ik mezelf maar ook anderen gaan snappen. En weet je wat zo gek is, als ik nu weer eens in een voor mij lastige situatie kom, heb ik altijd die stoelen weer voor ogen. Waar zit ik? Waar zit die ander? En wil ik dat? Wat kan ik hier zelf aan doen?
Voor mij heeft een stoel een totaal andere dimensie erbij gekregen.
Nooit meer een vaste zitplek voor mij 😉

*****

De dagen met Mascha waren fantastisch al is dat wellicht een raar woord om in deze te gebruiken.  Ik zal het nader toelichten.  De sfeer was heel natuurlijk en ontspannen.  Er was een enorme flow waarin alles er mocht zijn en we samen aan het onderzoeken waren.  Het voelde alsof we konden instappen op een veld waar je met je verstand niet bij kan komen maar wel met vertrouwen en ook nieuwsgierigheid.  Want hoe zwaar het onderwerp ook kan lijken,  om er mee bezig te zijn en niet om de kern van de zaak heen te draaien geeft mij ook een gevoel van lichtheid.  Dit alles naast alle andere zwaardere gevoelens.  Door deze met lichtheid aan te vliegen is er ruimte en lucht om alles wat er is er te laten zijn.  De hele eigen stijl van Mascha die je geen stijl kan noemen want ze is het gewoon straalt al dit bovengenoemde uit en nodigde mij uit om open,  nieuwsgierig en vol vertrouwen het onderzoek aan te gaan.   Veel dank Mascha!”  review Walthera Beelaerts

*****

“Iedereen die overweegt deze training te volgen heeft z’n eigen verhaal, eigen pad te bewandelen en Mascha geeft je handvatten om om te kunnen met de situaties waarin jij vastloopt. Ze hoort je, ze ziet je, maakt situaties helder en geeft je inzichten. Ze weet door haar eigen ervaringen waar je tegenaan loopt en kan zich daardoor invoelen maar ook helder maken hoe je de switch kunt maken. review Anoniem (lees hier de hele review)

*****