Tweedaagse 1 op 1 workshop over seksualiteit, identiteit & authenticiteit


 

Twee dagen jezelf onderdompelen in jouw identiteit, seksualiteit en authenticiteit.

We zijn geneigd om te leven vanuit een automatische modus. Dat houdt vaak in, druk zijn en door knallen. Dan raken we het gevoel met onszelf kwijt, wat willen we nu echt en wie we zijn.

Misschien herken je dit?
Je voelt je niet lekker in je vel maar je kunt je vinger er niet op leggen wat het precies is en waar het nou vandaan komt. Er blijft steeds iets knagen aan je. Diep van binnen weet je, dat iets wat je in jouw verleden hebt meegemaakt,  je blijft beïnvloeden. Maar omdat jouw patronen normaal voor je zijn geworden, weet je niet meer wat er nou eigenlijk echt bij jou hoort en wat komt uit de invloed van je verleden. Dit herken je en komt tot uiting bij verbinding met (zakelijke) relaties. 

De meeste gestelde vraag in mijn praktijk is: Wie ben ik nou eigenlijk?
Gevolgd door nog een hele rits aan andere vragen…

*Hoe weet ik nou of iets bij mij hoort, of dat het beïnvloed wordt door mijn verleden?
*Waarom loop ik steeds tegen hetzelfde aan in mijn relatie?
*Ik laat me van buiten anders zien dan dat ik van binnen voel, kan dat?
*Hoe authentiek ben ik eigenlijk?
*Hoe sta jij in contact met jezelf?
*Hoe sta jij in contact met een ander?
*Ik heb moeite om (seksueel) contact te maken met mijn partner
*Communiceren over grenzen en wensen hoe doe ik dat, wat zeg ik wel en wat zeg ik niet?

Ga je mee op de ontdekkingsreis? Je hoeft geen (duidelijk)  seksueel misbruik verleden te hebben om te mogen kijken naar jouw identiteit en seksualiteit. Als er steeds vragen bij je opkomen, of behoeftes of je voelt je helemaal leeg op dit gebied  dan zijn deze dagen  een ontzettende eye-opener.

Diverse opstellingen zullen vele inzichten geven. Maar ook gaan we kijken naar  jouw communicatie en  lichaamstaal  (wat wordt er niet gezegd, en wat zit er verborgen), oefeningen en mooie tools geven in deze twee dagen jou veel antwoorden. Deze tools en handige tips krijg je in een werkboek mee en zullen een ‘bijbel” zijn op hoe je jouw leven invult. Gericht op authenticiteit en identiteit.

Seksualiteit  (niet te verwarren met seks en intimiteit) is onze basis van onze identiteit .

Investering in jezelf €995 (inclusief twee heerlijke lunches, overnachting met ontbijt)

Wil jij twee dagen, 1 op 1 met mij aan de slag?
Stuur mij een mail als je wilt afspreken of als je vragen hebt ; mascha@maschavanreenen.nl

 

Review Tweedaagse

De dagen met Mascha waren fantastisch al is dat wellicht een raar woord om in deze te gebruiken.  Ik zal het nader toelichten.  De sfeer was heel natuurlijk en ontspannen.  Er was een enorme flow waarin alles er mocht zijn en we samen aan het onderzoeken waren.  Het voelde alsof we konden instappen op een veld waar je met je verstand niet bij kan komen maar wel met vertrouwen en ook nieuwsgierigheid.  Want hoe zwaar het onderwerp ook kan lijken,  om er mee bezig te zijn en niet om de kern van de zaak heen te draaien geeft mij ook een gevoel van lichtheid.  Dit alles naast alle andere zwaardere gevoelens.  Door deze met lichtheid aan te vliegen is er ruimte en lucht om alles wat er is er te laten zijn.  De hele eigen stijl van Mascha die je geen stijl kan noemen want ze is het gewoon straalt al dit bovengenoemde uit en nodigde mij uit om open,  nieuwsgierig en vol vertrouwen het onderzoek aan te gaan.   Veel dank Mascha!”