Prijzen S.A.F.E. training en coaching

 

 

 1 OP 1 COACHING

Investering 2 uur durende sessie (uitloop tot een half uur)

€ 150 p.p.
€ 195 koppel coaching

Locatie Broek in Waterland

Online coaching 4 gesprekken voor € 275  +/- 45 minuten

 

*****

Training:  tweedaagse Deep Dive -1 op 1- Jezelf onderdompelen in jouw identiteit, seksualiteit en authenticiteit.

In twee dagen bewust worden van jouw (seksueel) trauma, onder ogen komen van de schade en ontdekken van de patronen die zijn ontstaan door die schade. Deze twee dagen is een cadeau aan jezelf . Je gaat op een veilige en gegronde manier weer in verbinding komen met jezelf en de voor jouw belangrijke waarden in het leven. 

We zijn geneigd om te leven vanuit een automatische modus. Dat houdt vaak in, druk zijn en door knallen. Dan raken we het gevoel met onszelf kwijt, wat willen we nu echt en wie we zijn.

Misschien herken je dit?
Je voelt je niet lekker in je vel maar je kunt je vinger er niet op leggen wat het precies is en waar het nou vandaan komt. Er blijft steeds iets knagen aan je. Diep van binnen weet je, dat iets wat je in jouw verleden hebt meegemaakt,  je blijft beïnvloeden. Maar omdat jouw patronen normaal voor je zijn geworden, weet je niet meer wat er nou eigenlijk echt bij jou hoort en wat komt uit de invloed van je verleden. Dit herken je en komt tot uiting bij verbinding met (zakelijke) relaties. 

De meeste gestelde vraag in mijn praktijk is: Wie ben ik nou eigenlijk?
Gevolgd door nog een hele rits aan andere vragen… Lees meer

*****

Coaching: het vijf maanden  intensief S.A.F.A. traject  -1 op 1- Doorbreek de cirkel en pak leiderschap over je leven.

Je weet dat je (nog) ergens mee wil/moet afrekenen. Je bent je misschien wel bewust van je comfortzone, waar je al een tijdje inhangt, maar waarvan je weet dat je vanuit dat punt niet verder komt. Het is een hardnekkige overlevingsmodus. 

Sommige patronen herkende je misschien wel al, maar van andere acties ben je je er helemaal niet bewust van dat het een patroon is dat gevormd is door ervaringen uit je verleden of vanuit een traumatische seksuele ervaring dat wellicht nog niet zo lang geleden heeft plaatsgevonden.

Je bent niet alleen met je misbruikverleden. Schaamte, schuld, boosheid komen in bepaalde situaties bovendrijven. Delen met een ervaringsdeskundige  en coach is prettig. Door te delen komt alles op zijn tijd aan bod. In deze veilige omgeving kun je jouw volgende stappen nemen naar authenticiteit, positiviteit, zelfvertrouwen en energie. Je kunt afscheid nemen van de dader, want dat is nodig om verder te kunnen gaan.

Stoelopstellingen, oefeningen, tips en thuiswerk opdrachten zitten allemaal bij het traject. Met als uitgangsbasis uiteraard de Traumaseksuologie. Want met alle inzichten van deze wetenschap kun je veel duidelijker een beeld krijgen waarom je doet wat je doet. Waarom je voelt of misschien wel niet voelt. Waar je schade zit. Waar je aan kunt werken.

We doen een intake om elkaar te leren kennen en om te kijken of wij met elkaar aan de slag willen gaan. Het is een intensief traject van 5 maanden waarin we elkaar 9 x  live zien.  Tussen deze sessies door is er ook contact voor support, dit zijn online sessies of telefonisch. En je mag deelnemen aan een groepssessie die maandelijks plaatsvindt.  Mijn motto: delen is helen. Ik loop graag 5 maanden mee aan jouw zijde om echt blijvende veranderingen te kunnen creëren. 

Investering € 1995
Live sessies van 75-120 minuten.
Locatie Broek in Waterland

VOOR GROEPEN

Training : tweedaagse I.K. groepstraining, zorgt ervoor dat jij oud  zeer kunt los laten en je plek in het gezin of relatie pakt vanuit jouw authentieke kern. (Niet specifiek op seksueel trauma gericht) Gegeven door Mascha en Annelou.


Het is tijd voor jouw plek, in het gezin of relatie, vanuit jouw eigen Identiteit en authentieke Kern

Hoe ziet de Tweedaagse I.K groepstraining eruit?
Het is geheel verzorgde training met overnachting, diner en lunch. Dit alles vindt plaats in het prachtige Broek in Waterland en Monnickendam
Datum: vrijdag en zaterdag 9-10 juni daarna in november en zal de training op een nieuwe locatie zijn kosten gaan dan omhoog. Dus pak je kan voor juni. (nog 2 plekken vrij)


Investering in jezelf € 495  ex btw all in.

Lees meer…

*****

Workshop: (Seksueel) misbruik en de bezetter

Wat gebeurt er  als je steeds denkt dat het niet goed genoeg is. Dat het beter kan. Dat je in perfectie blijft hangen. Dat je steeds maar twijfelt en niet in actie komt. Dus…je gaat weer bijleren of je begint aan wat anders want je durft het niet af te maken. Ja echt, ook ik heb die gedachten gehad. Door negatieve ervaringen uit het verleden kon ik blijven herhalen in mijn hoofd, dat het beter kon, dat anderen beter waren of meer wisten dan ik. Het haalde mijn zelfvertrouwen naar beneden. Dit stagneerde mijn groei.

Kom je dan vanuit je eigen kracht of laat je je leiden door oud zeer dat een wond heeft gemaakt? Als deze wond nog aanwezig is, is de kans groot dat je steeds weer blijft wikken en wegen. Geen knopen durft door te hakken, en je altijd blijft twijfelen. En dat je weer over je heen laat lopen.

Wat gaat er mis in de communicatie tussen jou en jou?

Waarom voel jij je de ene dag wel krachtig en de andere dag denk je dat je niet goed genoeg bent. Met deze wisselende gedachtes sta je constant in de start-stop modus. En om na iedere keer stilstand weer  in beweging te gaan, kost bakken met energie. En wanneer dingen energie kosten, maakt het ondernemen helemaal niet meer zo leuk, toch? 

Dit start stop mechanisme komt vaak doordat iets uit je verleden jou triggert. Dat kan een persoon zijn of een gebeurtenis en heeft nog steeds invloed op jou. Dit noem ik de bezetter.

Wat of wie is die bezetter uit het verleden dan?

Jouw reacties en acties worden vaak onbewust bestuurt vanuit de diepere lagen. Door ervaringen uit het verleden. Dat kan heel diep zitten en van heel lang terug zijn. Eigenlijk wil het kindsdeel in jou je iets zeggen. Maar dat deel is misschien wel genegeerd of nooit gehoord. Dit is pijnlijk en verdrietig. Dit overschreeuwen, wegduiken of heel hard werken om die wond te negeren lukt voor een bepaalde tijd. Maar het haalt je op langer termijn in. Het zal je blokkeren in je creativiteit en vooral in jouw authenticiteit. De interne communicatie en verbinding met jezelf stagneren volledig.

Als je niet in contact kunt staan met jezelf, kun je het ook niet met een ander.

Investering  € 72   ( € 59 voor PSN leden)
10-16 uur inclusief lunch
Locatie Broek in Waterland

 

 

*****

 

DE RODE LOPER ism Evi (maakt alles bespreekbaar)

De Rode Loper, het event over de seksuele  schade van seksueel misbruik

Een project van Evi en mij. Met een subsidie van Social Run hebben wij dit event voor iedereen in de hulpverlening kunnen maken .

Klik hier voor de link

 

 

NIEUW Luxe vijfdaagse groepstraining in Nederland april 2024! Deze training en coaching is ism Evi en Annelou.