Coach trajecten

 

Het 8- sessie traject 

Je weet dat je nog ergens mee moet afrekenen. Je bent bewust van je comfortzone.

Je ontdekt patronen. Sommige patronen herkende je misschien wel al, maar van andere acties ben je er helemaal niet bewust van dat het een patroon is die gevormd is uit ervaringen van je verleden.

Je bent niet alleen met je misbruik verleden. Schaamte, schuld, boosheid komen in bepaalde situatie boven drijven. Delen met een ervaringsdeskundige is prettig. Zeker als we niet gaan zweven of gaan graven. In deze veilige omgeving kun je jouw volgende stappen nemen naar authenticiteit, positiviteit, zelfvertrouwen en energie.

Investering € 995

8 live sessies van een uur  

1 x per week een korte online meeting of bel afspraak als dat nodig is voor je.

***********************************************************************************************************************

Het 20- sessie traject 

Je kunt na ook de 8 sessie nog door gaan met de coaching. Je weet waar je valkuilen liggen, hebt ondertussen helder waar je heen wilt. Je gaat meer focus aanbrengen.

Nu je weet waar je staat en jouw valkuilen hebt ontdekt ga je jouw ervaring inzetten op een positieve manier…De dikke rode draad in jouw leven wordt een weerbaar dun zijden draadje, dat er mag zijn. Want dat is wie jij bent. Een authentieke krachtig persoon..

De tools die je mee krijgt gaan er voor zorgen dat je in de opwaartse energie blijft zitten. Dat de focus ligt op wat je kunt en niet wat je niet kunt. Dat de focus ligt op feiten van de situatie en dat je ervoor kan zorgen dat emotie niet jouw leidraad is. Niet meer in de slachtoffer rol maar de verantwoordelijke van je eigen leven. Jij bent een leider! 

Investering € 1995
Wanneer je al 8 weken hebt gedaan wordt dit in vermindering gebracht

20 live sessie van 1 uur.

1 x per week een uur bel/online te goed.