Coaching & andere diensten

NIEUWS: Binnenkort nieuwe data online

BIJEENKOMST : MIJN NAAM IS HAAS.
VOOR THERAPEUTEN EN HULPVERLENERS

In oktober is er weer een bijeenkomst waarbij we het gesprek aangegaan over dissociatie en seksueel misbruik, middels een audiovertelling van Judith Bruijnszeel van JUDKA en ikzelf als spreker. Wij hebben concrete (creatieve) ingangen tot spreken. We laten zien waarom ervaringsdeskundige een toegevoegde waarden zijn voor therapeuten en hulpverleners. Er is ruimte voor ontmoetingen met collega’s en eten en drinken is aanwezig.

MEER INFO EN RESERVERINGEN OP MIJN NAAM IS HAAS

****************************************************************************************************************

GRATIS gesprek als vertrouwenspersoon voor slachtoffers, naasten en hulpverleners

Wil jij je verhaal kwijt? Gewoon even praten met iemand die ervaringsdeskundige is, maar ook deskundig is op het gebied van coaching, traumaseksuologie en pychodrama? Dan kan dat uiteraard. Ik kan vrijblijvend een gesprek van 30 minuten met je aangaan. Niet alleen voor slachtoffers van seksueel misbruik, maar ook voor de naasten daarvan.
Na het gratis gesprek, zitten er helaas kosten aan de vervolg gesprekken. Kosten zijn of €35, of – €55,- of  €75,-  (45-60 minuten) Jij bepaalt wat jij kunt betalen en waar je over wilt praten. Van advies tot klankbord. Alles is goed.

Tevens is uit de praktijk gebleken dat veel coaches, therapeuten of hulpverleners het onderwerp seksueel misbruik lastig of moeilijk vinden. Het erge is, dat men er zelfs liever van wegblijft. Begrijpelijk, want het is een vreselijk ingewikkeld trauma. Wil jij als coach je niet wagen aan dit onderwerp maar wil je wel wat betekenen en iemand niet laten zitten? Dan kunnen we een keer  sparren hierover, wie weet kan ik je/jullie helpen.

Het onderwerp móet bespreekbaar zijn, hoe kwetsbaar of moeilijk het ook is.

Stuur mij een mail voor een afspraak.

****************************************************************************************************************

WORKSHOP DE KRACHT UIT SCHRIJVEN

Schrijven doe ik al sinds ik 6 ben. Ik schreef een dagboek tot mijn 18de. Het ging over dingen die ik meemaakte, waar ik blij van werd, waar ik boos van werd of teleurgesteld in was. Eigelijk schreef ik alles op. In schriften, boekjes en agenda’s.  Maar over het seksueel misbruik schreef ik gek genoeg bijna niets. Toch heeft schrijven van je gevoelens of gedachtes een helende werking. En het is gezond voor je.

Waarom?

_  je kunt stoom afblazen

_  je creëert iets op papier, dus nieuwe inzichten

_  reflecteren en ontdekken van patronen.

Het laatste is belangrijk want alleen als jij zelf jouw patronen ontdekt, kun je ze doorbreken.

Maar schrijven kan ook zelfvertrouwen en kracht geven.

In deze workshop gaan we ook hiermee aan de slag.

Na de workshop heb je een aantal mooie tools die je elke dag kan inzetten. Wanneer jij het nodig hebt. Waardoor je de constant positieve energie voelt.

Ik geloof dat delen helen is en ben mijn ervaringen over de gevolgen van seksueel misbruik gaan schrijven in een blog. Ze worden veel gelezen en ik krijg terug dat er na jaren kwartjes vallen bij mensen. Ik help er mensen mee, en tegelijk kost het mij geen moeite en krijg ik er energie van. Het verhaal zit namelijk in mij. Ik hoef niets te verzinnen.

De kracht uit het schrijven is een workshop waar je concrete tools krijgt.

Je hoeft geen schrijver te zijn, dat ben ik ook niet.

Je hoeft niet spiritueel te zijn, dat ben ik ook niet altijd.

 

Leuk als je 7 oktober komt naar de workshop.

Inloop om 9.30 en we starten om 10 uur.

inclusief het napraten duurt het tot 12 uur.

Schrijfmateriaal is aanwezig. Wil je liever online deelnemen kan dat ook. 

Na de workshop heb je recht op een 1 op 1 gesprekje nav het deelnemen. Die krijg je van mij, omdat ik het belangrijk vind om te kijken hoe het met je gaat.

 

Wil je liever een online 1 op 1 workshop van mij? Ook dat is mogelijk. Dan duurt het 1 uur ipv 2 uur.

Investering € 45,00.

 

Inschrijven kan via deze website. Stuur mij een mailtje

****************************************************************************************************************

Het achtsessiestraject

Je weet dat je nog ergens mee moet afrekenen. Je bent je bewust van je comfortzone.

Je ontdekt patronen. Sommige patronen herkende je misschien wel al, maar van andere acties ben je je er helemaal niet bewust van dat het een patroon is dat gevormd is door ervaringen uit je verleden.

Je bent niet alleen met je misbruikverleden. Schaamte, schuld, boosheid komen in bepaalde situaties bovendrijven. Delen met een ervaringsdeskundige is prettig. Zeker als die niet gaat zweven of graven. In deze veilige omgeving kun je jouw volgende stappen nemen naar authenticiteit, positiviteit, zelfvertrouwen en energie.

Investering € 995,00.

Acht livesessies van 1 uur.

Eén keer per week een korte online meeting of belafspraak.

Het is een intensief traject waarbij je wanneer nodig is een paar bel momenten in de week kunt plannen.

****************************************************************************************************************

Het twintigsessiestraject

Je kunt na de acht sessies doorgaan met de coaching. Je weet waar je valkuilen liggen, hebt ondertussen helder waar je heen wilt. Je gaat meer focus aanbrengen.

Nu je weet waar je staat en je jouw valkuilen hebt ontdekt, ga je jouw ervaring inzetten op een positieve manier. De dikke, rode draad in jouw leven wordt een weerbaar dun, zijden draadje, dat er mag zijn. Want dat is wie jij bent. Een authentiek en krachtig persoon.

De tools die je meekrijgt zorgen ervoor dat je in de opwaartse energie blijft zitten. Dat de focus ligt op wat je kunt en niet op wat je níét kunt. Dat de focus ligt op feiten van de situatie en dat je ervoor kunt zorgen dat emotie niet jouw leidraad is. Niet meer in de slachtofferrol, maar de verantwoordelijke van je eigen leven. Jij bent een leider!

Investering € 1995,00.

Wanneer je al acht weken hebt gedaan, worden de kosten daarvan in mindering gebracht.

Twintig livesessies van 1 uur.

Eén keer per week een uur bel-of onlinetegoed.

****************************************************************************************************************

Presentatie voor bedrijven en ondernemersnetwerken

Ik kom graag een presentatie geven over de gevolgen van seksueel misbruik en de werkvloer. Een halfuurtje van jouw tijd kan een wereld van verschil maken binnen jouw organisatie.

Als jij als hr-professional, ondernemer of werkgever meer achtergrondinformatie hebt over hoe het werkt in een brein van iemand die seksueel misbruik heeft meegemaakt, kun je ook beter begrijpen waarom er op latere leeftijd problemen kunnen ontstaan op de werkvloer. Een burn-out kan daarvan een gevolg zijn.

Maar ook om te voorkomen dat seksuele intimidatie kan plaatsvinden op de werkvloer, doordat het onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt.

Nieuwsgierig? Stuur een mail naar maschavanreenen@gmail.com en we maken een gratis afspraak.