Coaching & andere diensten

GRATIS gesprek als vertrouwenspersoon voor slachtoffers, naasten en hulpverleners

Wil jij je verhaal kwijt? Gewoon even praten met iemand die ervaringsdeskundige is, maar ook deskundig is op het gebied van coaching, traumaseksuologie en pychodrama? Dan kan dat uiteraard. Ik kan vrijblijvend een gesprek van 30 – 45 minuten met je aangaan. Niet alleen voor slachtoffers van seksueel misbruik, maar ook voor de naasten daarvan.
Na het gratis gesprek, zitten er helaas kosten aan de vervolg gesprekken. Kosten tussen de €35 tot €75  (60 minuten) Jij bepaalt wat jij kunt betalen en waar je over wilt praten. Van advies tot klankbord. Alles is goed.

Tevens is uit de praktijk gebleken dat veel coaches, therapeuten of hulpverleners het onderwerp seksueel misbruik lastig of moeilijk vinden. Het erge is, dat men er zelfs liever van wegblijft. Begrijpelijk, want het is een vreselijk ingewikkeld trauma. Wil jij als coach je niet wagen aan dit onderwerp maar wil je wel wat betekenen en iemand niet laten zitten? Dan kunnen we een keer  sparren hierover, wie weet kan ik je/jullie helpen.

Het onderwerp móet bespreekbaar zijn, hoe kwetsbaar of moeilijk het ook is.

Stuur mij een mail voor een afspraak.

****************************************************************************************************************

Het achtsessiestraject

Je weet dat je nog ergens mee moet afrekenen. Je bent je bewust van je comfortzone.

Je ontdekt patronen. Sommige patronen herkende je misschien wel al, maar van andere acties ben je je er helemaal niet bewust van dat het een patroon is dat gevormd is door ervaringen uit je verleden.

Je bent niet alleen met je misbruikverleden. Schaamte, schuld, boosheid komen in bepaalde situaties bovendrijven. Delen met een ervaringsdeskundige is prettig. Zeker als die niet gaat zweven of graven. In deze veilige omgeving kun je jouw volgende stappen nemen naar authenticiteit, positiviteit, zelfvertrouwen en energie.

Investering € 995,00.

Acht livesessies van 1 uur.

Eén keer per week een korte online meeting of belafspraak, als dat nodig is voor je.

****************************************************************************************************************

Het twintigsessiestraject

Je kunt na de acht sessies doorgaan met de coaching. Je weet waar je valkuilen liggen, hebt ondertussen helder waar je heen wilt. Je gaat meer focus aanbrengen.

Nu je weet waar je staat en je jouw valkuilen hebt ontdekt, ga je jouw ervaring inzetten op een positieve manier. De dikke, rode draad in jouw leven wordt een weerbaar dun, zijden draadje, dat er mag zijn. Want dat is wie jij bent. Een authentiek en krachtig persoon.

De tools die je meekrijgt zorgen ervoor dat je in de opwaartse energie blijft zitten. Dat de focus ligt op wat je kunt en niet op wat je níét kunt. Dat de focus ligt op feiten van de situatie en dat je ervoor kunt zorgen dat emotie niet jouw leidraad is. Niet meer in de slachtofferrol, maar de verantwoordelijke van je eigen leven. Jij bent een leider!

Investering € 1995,00.

Wanneer je al acht weken hebt gedaan, worden de kosten daarvan in mindering gebracht.

Twintig livesessies van 1 uur.

Eén keer per week een uur bel-of onlinetegoed.

****************************************************************************************************************

Presentatie voor bedrijven en ondernemersnetwerken

Ik kom graag een presentatie geven over de gevolgen van seksueel misbruik en de werkvloer. Een halfuurtje van jouw tijd kan een wereld van verschil maken binnen jouw organisatie.

Als jij als hr-professional, ondernemer of werkgever meer achtergrondinformatie hebt over hoe het werkt in een brein van iemand die seksueel misbruik heeft meegemaakt, kun je ook beter begrijpen waarom er op latere leeftijd problemen kunnen ontstaan op de werkvloer. Een burn-out kan daarvan een gevolg zijn.

Maar ook om te voorkomen dat seksuele intimidatie kan plaatsvinden op de werkvloer, doordat het onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt.

Nieuwsgierig? Stuur een mail naar maschavanreenen@gmail.com en we maken een gratis afspraak.