Coaching & andere diensten

Wil jij je verhaal kwijt?  Dan kan dat uiteraard. Dit gaat via de Stichting Project Speak Now. Hier vind je alle mogelijkheden om gehoord te worden. Daar vind je hoopverleners die voor je klaar staan.

****************************************************************************************************************

Binnenkort start (1 december) er een sterke stoere vrouwengroep  in Amsterdam ism Annelou van “Mijn seksualiteit” WIl je meer info ontvangen, stuur mij dan een mail.

****************************************************************************************************************

DE EXPERTISE LUNCH, dé informatiebijeenkomst over Traumaseksuologie voor coaches

Je bent welkom in onze huiskamer waar jij -als mens én coach- in een informele setting geïnformeerd wordt over Traumaseksuologie en waar ruimte is voor al jouw vragen. Kortom: Een informatieve lunch voor een gevulde buik én nieuwe kennis in je rugzak.
Waarom?
Er is weinig goede kennis en informatie over de schade, de gevolgen en de verwerking van seksueel misbruik. Toch krijgen veel coaches -direct of indirect- hiermee te maken in hun praktijk.
Met deze informatiebijeenkomsten willen wij het bewustzijn vergroten bij coaches omdat:
– Jij de klachten waarmee jouw klant komt niet altijd kunt koppelen aan seksueel misbruik.
– Jij de eerste kan zijn met wie jouw klant seksueel misbruik bespreekt.
– Seksueel misbruik tussen jou en jouw klant in kan staan, zonder dat je dit doorhebt.
– Jij een belangrijke rol hebt in het onder ogen komen van het seksueel misbruik van jouw klant.
Investering:
Informatiebijeenkomst, lunch en naslagwerk voor €59 excl. BTW
Aanmelden via deze site of via vertel@evimaaktallesbespreekbaar.nl

 

****************************************************************************************************************

Het drie maanden- 1 op 1 INTENSIEF

Je weet dat je (nog) ergens mee wil/moet afrekenen. Je bent je bewust van je comfortzone, waar je al een tijdje inhangt, maar waarvan je weet dat je vanuit dat punt niet verder komt.

Sommige patronen herkende je misschien wel al, maar van andere acties ben je je er helemaal niet bewust van dat het een patroon is dat gevormd is door ervaringen uit je verleden of vanuit een traumatische seksuele ervaring dat wellicht nog niet zo lang geleden heeft plaatsgevonden.

Je bent niet alleen met je misbruikverleden. Schaamte, schuld, boosheid komen in bepaalde situaties bovendrijven. Delen met een ervaringsdeskundige  en coach is prettig. Door te delen komt alles op zijn tijd aan bod. In deze veilige omgeving kun je jouw volgende stappen nemen naar authenticiteit, positiviteit, zelfvertrouwen en energie. Je kunt afscheid nemen van de dader, want dat is nodig om verder te kunnen gaan.

Stoelopstellingen, oefeningen, tips en thuiswerk opdrachten zitten allemaal bij het traject. Met als uitgangsbasis uiteraard de Traumaseksuologie. Want met alle inzichten van deze wetenschap kun je veel duidelijker een beeld krijgen waarom je doet wat je doet. Waarom je voelt of misschien wel niet voelt. Waar je schade zit. Waar je aan kunt werken.

We doen een intake om elkaar te leren kennen en om te kijken of wij met elkaar aan de slag willen gaan. Het is een intensief traject van 3 maanden waarin we elkaar 3x per maand live zien.  De livesessies duren 60-90 minuten. Tussen deze sessies door  is er ook contact voor support, dit is online. En je kunt , als je wilt, 3 avonden deelnemen aan de Talking Circle, waarbij je andere gelijkgestemde ontmoet. Mijn motto: delen is helen. 

Investering € 1795,00 

Livesessies van 60-90 minuten. 

 

****************************************************************************************************************

Presentatie of workshop voor bedrijven, instellingen en (ondernemers)netwerkbijeenkomsten

Ik kom graag een presentatie geven over de gevolgen en schade van seksueel misbruik. Meer weten over de mogelijkheden Stuur een mail naar mascha@maschavanreenen.nl en we maken een passende presentatie of workshop.

.****************************************************************************************************************

EVENT 2022-2023

De Rode Loper, het event over de seksuele  schade van seksueel misbruik

Een project van Evi en mij. Met een subsidie van Social Run hebben wij dit event voor iedereen in de hulpverlening .

Klik hier voor de link