PRIJZEN S.A.F.E. TRAINING & COACHING

 

 

 1 OP 1 COACHING

 

Zelf ben ik van mening dat je meer uit jezelf kunt halen met een aantal sessies of een volledig traject. Wil je toch liever 1 sessie boeken, kan dat natuurlijk wel.

Kosten hiervan zijn € 150,00 (tot 120 minuten) exclusief BTW
Locatie Broek in Waterland

*****

Training:  tweedaagse Deep Dive -1 op 1- Jezelf onderdompelen in jouw identiteit, seksualiteit en authenticiteit.

In twee dagen bewust worden van jouw (seksueel) trauma, onder ogen komen van de schade en ontdekken van de patronen die zijn ontstaan door die schade. Deze twee dagen is een cadeau aan jezelf . Je gaat op een veilige en gegronde manier weer in verbinding komen met jezelf en de voor jouw belangrijke waarden in het leven. 

We zijn geneigd om te leven vanuit een automatische modus. Dat houdt vaak in, druk zijn en door knallen. Dan raken we het gevoel met onszelf kwijt, wat willen we nu echt en wie we zijn.

Misschien herken je dit?
Je voelt je niet lekker in je vel maar je kunt je vinger er niet op leggen wat het precies is en waar het nou vandaan komt. Er blijft steeds iets knagen aan je. Diep van binnen weet je, dat iets wat je in jouw verleden hebt meegemaakt,  je blijft beïnvloeden. Maar omdat jouw patronen normaal voor je zijn geworden, weet je niet meer wat er nou eigenlijk echt bij jou hoort en wat komt uit de invloed van je verleden. Dit herken je en komt tot uiting bij verbinding met (zakelijke) relaties. 

De meeste gestelde vraag in mijn praktijk is: Wie ben ik nou eigenlijk?
Gevolgd door nog een hele rits aan andere vragen… Lees meer

*****

Coaching: het vier maanden  intensief traject  -1 op 1- Doorbreek de cirkel en pak leiderschap over je leven.

Je weet dat je (nog) ergens mee wil/moet afrekenen. Je bent je misschien wel bewust van je comfortzone, waar je al een tijdje inhangt, maar waarvan je weet dat je vanuit dat punt niet verder komt. Het is een hardnekkige overlevingsmodus. 

Sommige patronen herkende je misschien wel al, maar van andere acties ben je je er helemaal niet bewust van dat het een patroon is dat gevormd is door ervaringen uit je verleden of vanuit een traumatische seksuele ervaring dat wellicht nog niet zo lang geleden heeft plaatsgevonden.

Je bent niet alleen met je misbruikverleden. Schaamte, schuld, boosheid komen in bepaalde situaties bovendrijven. Delen met een ervaringsdeskundige  en coach is prettig. Door te delen komt alles op zijn tijd aan bod. In deze veilige omgeving kun je jouw volgende stappen nemen naar authenticiteit, positiviteit, zelfvertrouwen en energie. Je kunt afscheid nemen van de dader, want dat is nodig om verder te kunnen gaan.

Stoelopstellingen, oefeningen, tips en thuiswerk opdrachten zitten allemaal bij het traject. Met als uitgangsbasis uiteraard de Traumaseksuologie. Want met alle inzichten van deze wetenschap kun je veel duidelijker een beeld krijgen waarom je doet wat je doet. Waarom je voelt of misschien wel niet voelt. Waar je schade zit. Waar je aan kunt werken.

We doen een intake om elkaar te leren kennen en om te kijken of wij met elkaar aan de slag willen gaan. Het is een intensief traject van 4 maanden waarin we elkaar 9 x  live zien.  De livesessies duren tot 120 minuten. Tussen deze sessies door is er ook contact voor support, dit zijn online sessies of telefonisch. En je mag deelnemen aan de I.K. groepstraining die 4 x per jaar wordt gegeven. Mijn motto: delen is helen. Ik loop graag 4 maanden mee aan jouw zijde om echt blijvende veranderingen te kunnen creëren. Zodat je na 4 maanden weer leiderschap hebt over je eigen leven. Want dat ben je waard!

Investering € 1995,00
Livesessies van 75-120 minuten.
Locatie Broek in Waterland

VOOR GROEPEN

Training : tweedaagse I.K. groepstraining, zorgt ervoor dat jij oud  zeer kunt los laten en je plek in het gezin of relatie pakt vanuit jouw authentieke kern. (Niet specifiek op seksueel trauma gericht) 


Het is tijd voor jouw plek, in het gezin of relatie, vanuit jouw eigen Identiteit en authentieke Kern

Hoe ziet Tweedaagse I.K groepstraining eruit?
Het is geheel verzorgde training met overnachting, diner en lunch. Dit alles vindt plaats in het prachtige Broek in Waterland. Datum: 3-4 maart 2023
De eerste training is met een Early Bird aanbieding € 395,00 ipv € 695,00 ex btw all in. (tot 18 februari 2023)

Lees meer…

*****

DE EXPERTISE LUNCH, dé informatiebijeenkomst over Traumaseksuologie voor coaches

Je bent welkom in onze huiskamer waar jij -als mens én coach- in een informele setting geïnformeerd wordt over Traumaseksuologie en waar ruimte is voor al jouw vragen. Kortom: Een informatieve lunch voor een gevulde buik én nieuwe kennis in je rugzak.
Waarom?
Er is weinig goede kennis en informatie over de schade, de gevolgen en de verwerking van seksueel misbruik. Toch krijgen veel coaches -direct of indirect- hiermee te maken in hun praktijk.
Met deze informatiebijeenkomsten willen wij het bewustzijn vergroten bij coaches omdat:
– Jij de klachten waarmee jouw klant komt niet altijd kunt koppelen aan seksueel misbruik.
– Jij de eerste kan zijn met wie jouw klant seksueel misbruik bespreekt.
– Seksueel misbruik tussen jou en jouw klant in kan staan, zonder dat je dit doorhebt.
– Jij een belangrijke rol hebt in het onder ogen komen van het seksueel misbruik van jouw klant.
Investering:
Informatiebijeenkomst, lunch en naslagwerk voor €59,00 excl. BTW
Aanmelden via deze site of via vertel@evimaaktallesbespreekbaar.nl
Locatie Broek in Waterland en Barneveld

*****

Presentatie of workshop voor bedrijven, instellingen en (ondernemers)netwerkbijeenkomsten

Ik kom graag een presentatie geven over de gevolgen en schade van seksueel misbruik. Meer weten over de mogelijkheden Stuur een mail naar mascha@maschavanreenen.nl en we maken een passende presentatie of workshop waarbij wij altijd open staan voor een Q & A

*****

EVENT 2023

De Rode Loper, het event over de seksuele  schade van seksueel misbruik

Een project van Evi en mij. Met een subsidie van Social Run hebben wij dit event voor iedereen in de hulpverlening kunnen maken .

Klik hier voor de link
Locatie Hoorn