Blog

Het moest even een week ‘bezinken’

Vanaf mijn 15 de hou ik mij al bezig met het uiterlijk van mensen. Het begon bij het haren wassen in de kapsalon. Nu 38 jaar (!) later hou ik mij nog steeds bezig met het uiterlijk, het totaal plaatje van voornamelijk vrouwen. Hoe kom je over? Wat trek je aan? Je make-up en nog steeds het haar. In al die jaren hoor je verhalen. Mensen vertellen. Dus die binnenkant werd een interessant ‘ ding’ om meer over te weten te komen. Want waarom zijn mensen onzeker? Wat is het waarom je jezelf niet durft te laten zien? Wat is je angst? Een opleiding tot coach was dan al gauw een goede keuze.  Zo kon ik de diepte in en mij meer bezig houden met de identiteit van vrouwen. Ah,  dus daar komt de naam Identity stylist-coach vandaan. 😉 Ik help jou jezelf krachtig en met zelfvertrouwen te laten zien.

Maar wat als je je identiteit bent kwijt geraakt door een traumatisch seksuele ervaring? Dat is niet op te lossen met een paar coaching sessies en een goede look. Seksueel misbruik, de gevolgen hiervan zitten diep geworteld en achtervolgen je je hele leven. Een onderwerp met een geheim, een taboe en een stilte. Dit moet doorbroken worden. Alleen als we het onderwerp bespreekbaar maken, kunnen de mensen die seksueel misbruik hebben meegemaakt werken aan hun herstel. Ik ben woensdag begonnen met deze studie: Trauma Seksuologie & Psychodrama. Ik neem je graag mee in mijn reis tijdens mijn studie. Al zouden we samen maar een paar mensen helpen dan is mijn missie geslaagd. Volg je mijn blogs? Dank je wel,

Liefs Mascha

Fck dat imago

september 3, 2020

De eerste les…in shock.

november 1, 2020