Wat mensen zeggen over Mascha

Reviews vanuit stichting Project Speak Now en uit mijn eigen praktijk. Dank je wel voor jullie lieve woorden.

Mascha is een superlieve én recht door zee-coach die doorvraagt en je aan het denken zet, altijd met respect en lieve intentie.

Ze geeft je een nieuw/ander beeld van jezelf en laat je zien wat je eigenlijk diep van binnen wel weet, maar (nog) niet gebruikt; tools tot succes; doelen stellen en de weg bewandelen naar dat doel.

Door samen te werken met mijn eigen life coach Mascha heb ik in 3 maanden leren te begrijpen hoe je je eigen succes kunt vergroten. Dank Mascha, ik heb meer succes en geluksmomenten gecreëerd. Dankzij jou.

Vanaf november ben ik gecoached en begeleid door Mascha en ik moet zeggen dat ging geweldig! Haar luisterend oor, rustige manier van spreken was al fijn, maar zij daagde mij ook uit door over dingen na te denken, anders te benaderen en doelen te stellen die ook haalbaar zijn! Door de handvatten die ik aangereikt kreeg kan ik nu beter omgaan met weerstand en/of lastige situaties, ga dingen niet meer uit de weg, ik werd door haar gemotiveerd en geïnspireerd.

Mascha als coach is een verademing! Heel toegankelijk, enthousiast, spontaan en wakkert het vuurtje aan om anders te denken en te denken in oplossingen.  Ik kan Mascha van harte aanbevelen.

Mascha, ik wil je bedankten voor al die tijd die je neemt en alle moeite. Ik voel mij echt heel erg op mijn gemak bij je. Ben je erg dankbaar.

Mascha, dankzij jou durf ik steeds meer te delen.  Het voelt alsof we elkaar al jaren kennen, Vanaf het eerste moment waren we zenuwen weg. Normaal heb ik daar veel langer voor nodig om iemand te vertrouwen. 

Uitgebreide reviews

https://maschavanreenen.nl/2022/04/03/review-kim/

https://maschavanreenen.nl/2023/03/03/workshop-seksueel-misbruik-en-de-bezetter-review/