Blog

review Kim

Voordat het coachtraject startte heb ik bij Mascha een workshop schrijven gedaan. Sindsdien schrijf ik elke dag mijn successen op, haar kijk hierop heeft mijn ogen geopend. Ze heeft me inzicht gegeven in wat voor mij echt belangrijk is en wat ik daarmee kan doen. Tijdens het coachen zijn we hier dieper op in gegaan.

Vanaf het eerste online gesprek voelde het alsof we samen aan de keukentafel zaten en elkaar al jaren kenden. Dit heb ik niet vaak met iemand, en al helemaal niet als ik over emotioneel beladen dingen praat. En of je haar nou online spreekt of in real life, het voelt precies hetzelfde.

Mascha is van nature een mooi, warm en open mens, met heerlijke humor. Ze zegt wat ze denkt, zonder je te kwetsen, maar zet je wel aan het denken. Haar positieve blik en energie hebben mij ontzettend geholpen bij het opstarten van een behandeling in de GGZ. Mascha was echt de katalysator van dit proces, door onze gesprekken lukte het me om mijn verleden en de gevolgen daarvan langzaam onder ogen te komen. Ze was de eerste persoon met wie ik daarover durfde te praten en aan wie ik mijn verhalen durfde te laten lezen. Hierdoor werd het makkelijker om dit ook met mijn therapeut te delen.

Ik ben ontzettend blij dat ik Mascha heb leren kennen, het heeft mijn leven echt een positieve wending gegeven. Ze heeft me belangrijke dingen geleerd en door haar heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik opener geworden over mezelf en mijn verleden.

Dankjewel lieve Mascha!

50 jaar en vrij zijn

maart 3, 2022

Ben jij 100% moeder?

mei 3, 2022