Uncategorized

Review

Ik heb onlangs een familieopstelling gedaan bij Mascha, met als doel meer inzicht te krijgen en daardoor meer rust in mezelf te vinden. Mascha’s gezellige huiskamer, met diverse zitjes en uiteraard stoelen, zorgde voor een veilige en gezellige setting. Zo bijzonder dat je tijdens de stoelopstelling gewoon WEET welke stoel wie voorstelt..

De omgeving voelde veilig en warm aan, en Mascha straalde vertrouwen en steun uit. Tijdens de sessie kwamen momenten van blokkade naar voren, waarbij ik soms niet wist wat te zeggen. Mascha begeleidde me op een zeer begripvolle manier door deze momenten heen.

De familieopstelling verschafte me niet alleen inzicht in de situatie, maar liet me ook beseffen dat ik keuzes heb. Nu kan ik altijd beslissen of ik er iets mee wil doen of niet. Dat geeft meer rust en de frustratie die ik voorheen voelde, is voor een heel groot deel weg na de sessie. Bovendien wees de sessie me op gebieden waar ik persoonlijk nog aan moet werken, iets wat ik al bijna 15 jaar had weggestopt.

Dank je wel, Mascha, voor je onschatbare steun, hulp en inzichten! Jij bent werkelijk een topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *